top of page
Faber-Castell klimaneutral.jpg

Faber-Castell Er Et  Klimaneutralt Firma

Faber-Castell har en yderst ansvarlig klimapolitik

Hvert år producerer Faber-Castell mere

end 2 milliarder grafit- og farveblyanter.

Der produceres med 100% FSC-certificerede træsorter, og produktionen er helt CO2 neutral

Faber-Castell har deres egne skove og plantager, som optager mere end 900.000 tons CO2. Det betyder, at skovene kompenserer for de samlede kulstofudledninger, som kommer fra de forskellige produktionssteder Faber-Castell har over hele verden.

Produktionen sker med 85% vedvarende energi og der arbejdes hele tiden på en reduktion af plast og der udskiftes med genbrugsmaterialer alle de steder det kan lade sig gøre.

Faber-Castell træ.jpg
Carbonneutral produktion Faber-Castell.jpg
Faber-Castell grøn produktion.jpg

Der plantes ca. 300.000 frøplanter hver år i

Faber-Castells egne skove.

En tredjedel af skovarealet er dedikeret til bevarelse af det naturlige miljø og et levested for mere end 716 indfødte dyr

Faber-Castell  klimabevist firma.jpg
Production plant in Stein, Germany_Office_34506.jpg

Kort om Faber-Castell 

Faber-Castell er med sine 261 år den ældste og en af verdens førende producenter af træblyanter, med en produktionskapacitet på over 2 milliarder blyanter og farveblyanter.

 

Faber-Castell er en social ansvarlig og klimaneutral virksomhed, der som et af de første firmaer i verden startede et miljøprojekt i Colombia.

På næsten 2000 hektar græsarealer planter bønder kimplanter til den fremtidige produktion af blyanter. De hurtigt voksende skove giver ikke kun en god erosionsbeskyttelse til en region, der har  udfordringer med overgræsning og oversvømmelser, de er også en pålidelig indtægtskilde for de landmænd, som lever under beskedne forhold. Landmændene bliver betalt for vedligeholdelse af skovene og har glæde af indtægterne fra tømmeret.

Dette miljøprojekt er blevet certificeret af FN’s ’Clear Development Mechanism’ (CDM) program. Det skyldes, at Faber-Castell aktivt bidrager til klimabeskyttelse.

 

Faber-Castell’s hovedsæde ligger i Stein i Tyskland hvor er stor del af blyantsproduktionen foregår. Firmaet drives i dag af den 9. generation von Faber-Castell

bottom of page