top of page
Faber-Castell Goldfaber farveblyanter 114752.jpg

Faber-Castell farveblyanter
Goldfaber

tick.png
Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over Kr. 500,-
truck.png
Levering indenfor 2-7 hverdage 
phone-call.png
Kundeservice ring på 9155 0046

 

Flyttesalg op til 35% (Dog ikke på skaffevarer)

 

Vi flytter vores lager henover sensommer og efteråret 2024. derfor har vi lige nu meget store rabatter for at nedbringe lageret. Dette betyder at vi pludselig kan udgå for varer. Hvis det sker for din bestilling, får du besked om dette meget hurtigt. Shoppen lukkes midlertidigt i denne periode, og når det sket vil det ikke være muligt at bestille på hjemmesiden.

tilbud
Faber-Castell Store in Stein 147517.jpg

Velkommen til Pure Designs

Hos Pure Designs findes mange fine tegne- og skriveartikler fra Faber-Castell. Æstetik, kvalitet og design er nøgleordene her. Hvert produkt er et designprodukt. Den velkendte sølvfarvede Faber-Castell Gripblyant, som børnene bruger i skolen, de designede skriveredskaber til kontor og studie. Kunstnerfarver i de fineste sortimentsæsker. De eksklusive gavesæt til manden ”der har alt” eller en lækker kuglepen til den modebevidste kvinde, som ønsker et skriveredskab, der matcher en smart taske.

Pure Designs sætter en ære i at sælge de smukt designede tegne- og skriveartikler fra Faber-Castell i Danmark, og vort mål er at yde en service, der matcher de eksklusive produkter.

Art & Graphic Limited Edition